Колаген-натурален хидролизиран

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Collagen Pro-Active и Beautin collagen,течен колаген Про актив за стави,кожа и лице

Борд меню

неделя, 10 януари 2016 г.

Какво е Biocell Collagen

Все по-голямото предлагане на Колаген на пазара на хранителни добавки, води със себе си и въпросите ,кой е най-добрия колаген и как да избере качествен колаген.Това са логични въпроси и не винаги цената определя качеството на Колагена. В предишна наша статия представихме един от най-добрите варианти на течен колаген за пиене, а именно рибен колаген.Време е да представим и втория играч Biocell Collagen, който гордо може да застане в призовите позиции за най-добър колаген!




Важно е да се отбележи, че не всички колагенови съставки са еднакви. Има множество колаген добавки на пазара, които нямат клинични доказателства и имат много по-различна молекулна структура от Биосел колаген. Колагенът в не хидролизирана форма има голяма молекулярна структура,което го прави трудно за абсорбиране от организма. Също така Biocell Колаген е матрица от съставки които се подпомагат взаимно и действието им е много по-силно.Те са извлечени и придобити от хрущял от пилешки гърди, което има редица предимства пред останалите източници за придобиване на колаген.За ползите и предимствата на биосел колаген от пилешки хрущял прочетете тук.Патентования производствен процес,значително намалява големината на молекулата което дава възможност за лесно усвояване, бързо действие и ефективни резултати.

Стареенето на кожата и нейната клинична проява е свързана с променена на молекулния метаболизъм в извънклетъчната матрица на дермата. Колаген представен от Biocell Collagen е научно разработена и клинично тествана хранителна съставка, която насърчава заличаване на бръчките, младежкия вид на кожата, както и здрава съединителна тъкан. За разлика от други колагени и хиалуронова киселина на пазара, Биосел колаген съдържа патентован състав от естествено срещащ се хидролизиран колаген тип II (60%), хондроитин сулфат (20%), и хиалуронова киселина (10%) в силно усвоима матрична форма а не комбинация от тези три съставки.Тази матрица е обект на множество клинични опити с хора, които наблюдават резултатите, включително за безопасност, ефикасност и бионаличност. Biocell Collagen® е логото на автентичност, което гордо показват на етикетите продукти, които съдържат Biocell Collagen®. Тук ще разгледаме един от тях:

Biocell Колаген използва патентован процес Bio-Optimization ™, който осигурява забележителна бионаличност, както и бързо усвояване в тялото. Повече от 20 клинични проучвания, включващи човешки клинични изпитвания на Biocell Колаген подкрепят неговата ефективност и безопасност за цялостна подкрепа с, високо биологично активни хранителни вещества от съществено значение за поддържането на хрущялите, сухожилията и здравето на съединителната тъкан.

Уникалната синергия на хидролизиран колаген тип 2 и ниско молекулно тегло (LMW) хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, предлагат многоизмерна хранителна подкрепа за здравето на съединителната тъкан, като кожата, ставите и сухожилията.

 Biocell Collagen за кожа 

 В множество клинични проучвания е изследван ефекта от прием на хранителна добавка, Biocell Collagen ®, която съдържа естествена матрица от хидролизиран колаген тип II и хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло ,както и хондроитин сулфат.Стареенето на кожата на лицето включва физиологични промени в подлежащите тъкани и се проявява като видими признаци, сухота, отпуснатост и бръчки. Резултатите от това проучване, включващо жени, които са имали видими физически белези на стареене, показаха, че ежедневен прием на добавки с Biocell Collagen, противодействат на някои от тези промени, както на лицето, така и на кожа като се наблюдават по-малко видими признаци на стареене. Ежедневен прием на Биосел колаген за 12 седмици доведе до значително намаляване на лицеви линии и бръчки, както и сухота и лющене на кожата. Подобряване на тези видими признаци на стареене изглежда е свързана с физиологични промени в метаболизма на молекули, съдържащи епидермалните и кожни тъкани. Първо, количеството на хемоглобина се повишава в дермата, което означава, че кръвообращението чрез микроваскулатурата в кожата на лицето се подобрява. Подобрява се преноса на кислород от кръвта, хранителни вещества, и фактори на растежа за тъканите, и премахването на метаболитните отпадъци.Подобряване на микроциркулацията, може да доведе до засилена хомеостазата на кожата. Например, ефективно доставяне на кислород и хранителни вещества до дермата, подхранва резидентни клетки, включително дермални фибробласти, а структурата на дермална ЕСМ може да устои на различни напрежения, причинени от процеса на окислително стареене.

 Biocell Collagen за Стави 


 Biocell Колаген има цялостен подход към здравето на ставите,не само към хрущяла, но и сухожилията, ставните връзки, и синовиалната течност. Глюкозамин и хондроитин формулировки са били използвани като стандарт за грижи на здравето на ставите в продължение на повече от две десетилетия.Но те имат ограничен успех. Големият въпрос за лекарите днес е това, кое е следващото помощно средство за здравето на ставите. Biocell Колаген предлага значителни предимства със своята напреднал, патентован състав, който е огледален образ на ставния хрущял на човека и осигурява биологичен колаген тип II, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина за цялостна поддръжка на здрави стави. Еднозначно диференцирани свойства Biocell Колаген осигурява по-широко, по-пълно и ефективно хранително подпомагане. Резултати от клинични изпитвания на 185 мъже и жени, които са приемали 2000 мг дневно, показват,че Biocell Колаген безопасно подобрява мобилността на ставите и качество на живот.

За да се гарантира автентичност на Колаген, потърсете логото на Biocell Collagen на етикета на продукта. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар